Thuis

Henan Zhongke Engineering & Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

De Techniek & de Technologieco. van Henanzhongke, Ltd is een de invoer en de uitvoerbedrijf, dat in mijnbouwmachines, metallurgische machines en bouwmaterialenmateriaal productie gespecialiseerd is. Het hoofdkwart dat in de High-tech streek van Zhengzhou wordt gevestigd. Het bedrijf bedrijfswerkingsgebied omvat: kaakmaalmachine, effectmaalmachine die, hamermaalmachine, kegelmaalmachine, balmolen, staafmolen, ceramische balmolen, trillende voeder, het trillende scherm, riemtransportband, mineraal erts machine, magnetische separator, oprichtingsmachine, classificator, spiraalvormige helling, roterende drogere, roterende oven scheiden. Wij kunnen ook zand en steenproductielijn, het verpletteren en het malen installatie, de lijn van de ertsreductie de productie-installatie, van A A.C. (gelucht concreet blok), kleine cementinstallatie, actieve kalkproductielijn etc. aanbieden.

Wij besteden aandacht aan basisbeheer, bouwen het beheersysteem van de ondernemingenkwaliteit; de het werkplaats realiseert bevestigingsbeheer; logistisch geniet ABC-van beheer; het bureau bereikt computerautomatisering; het ontwerp van het productontwikkelingsproces keurt C A D, de technologie van C A P P goed. De Zhongkemachines kunnen hoogte - kwaliteitsproducten, evenals aangepast geoptimaliseerd technisch voorstel en de één dienst van de postnaverkoop verlenen.

De de kwaliteit en dienst van de bedrijfmachine helpen ons reputatie in de markt van mijnbouwmachines bereiken. Tot dusver hebben wij uitgevoerd naar Canada, Ecuador, Indonesië, Nepal, India, Rusland, Oezbekistan, Honduras, Zimbabwe, Nigeria, Malawi, en de zaken houden uitbreidend.

Onthaal aan de fabriek van Henan Zhongke!

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Met jaren van ontwikkeling, hebben wij perfect verkoopnetwerk en het geïntegreerde systeem van de naverkoopdienst bij binnenlands en in het buitenland opgezet, die het bedrijf toelaat om de geschikte, nauwkeurige en efficiënte diensten, en gewonnen goede klantenreputaties te verlenen. De producten worden verkocht overal in China en uitgevoerd naar meer dan 30 landen en gebieden zoals Europa, Amerika, Zuidoost-Azië, Zuid-Amerika, Midden-Oosten en Afrika. De productie, het verkoopvolume en de schaal zijn allen rangschikten eerst in dezelfde industrie.

Henan Zhongke Engineering & Technology Co., Ltd. Henan Zhongke Engineering & Technology Co., Ltd. Henan Zhongke Engineering & Technology Co., Ltd. Henan Zhongke Engineering & Technology Co., Ltd. Henan Zhongke Engineering & Technology Co., Ltd. Henan Zhongke Engineering & Technology Co., Ltd. Henan Zhongke Engineering & Technology Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6 7
Bedrijf Details

Grote Markt

Zuid-Amerika

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : Zhongke

Aantal werknemers : 50~200

Jaarlijkse omzet : 5000000-20000000

Opgericht Jaar : 2007

Export pct : 50% - 60%