Thuis

Henan Zhongke Engineering & Technology Co., Ltd. fabriek productielijn

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

   

  Wij hebben een schone en propere, brede workshop en een productie en een ontwikkelingsteam met rijke ervaring, die sterke steun verlenen voor uw behoeften van R&D en van de productie! Elk van onze producten voldoen aan internationale kwaliteitsnormen en in een verscheidenheid van verschillende markten over de hele wereld zeer gewaardeerd. Als u geinteresseerd in om het even welk van onze producten bent of een gepaste volgorde zou willen bespreken, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. Wij verheugen ons op in de nabije toekomst het vormen van succesvolle zakelijke relaties met nieuwe cliënten rond de wereld.

   

  1、 Fabrieksoverzicht

  Henan Zhongke Engineering & Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 0

  2、 Verwerkingsmateriaal

  Henan Zhongke Engineering & Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 1

   

  Henan Zhongke Engineering & Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 2Henan Zhongke Engineering & Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 3Henan Zhongke Engineering & Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 4

   

 • OEM / ODM

  Voortdurende verbetering, die het niveau van betere kwaliteit zoeken. Ons hoogst specifiek verkooppersoneel is nooit voor het gaan teruggeschrokken die extra mijl om de verwachtingen van de klant te ontmoeten en te overschrijden. Wij behandelen onze klanten met dezelfde loyaliteit en de toewijding, geen kwestie de grootte van hun zaken of industrie.

   

   

 • R & D

  De verantwoordelijkheid is de verzekering van kwaliteit, en de kwaliteit is het leven van bedrijf. Wij verheugen ons op samenwerking op lange termijn met klanten, zullen wij de beste dienst en na de verkoopdienst voor elk van onze klanten maken. Als u om het even welk onderzoek hebt, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren. Wij zullen u antwoorden in de eerste keer aangezien wij kunnen.

Contactgegevens
Henan Zhongke Engineering & Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Steve

Tel.: 86-15237182213

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)